Запоріжжя: вул. Парковий бульвар 1-б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Walther LED NEO CEE – Готовий до підключення світильник

СВІТИЛЬНИК ГОТОВИЙ ДО НЕГАЙНОГО ВИКОРИСТАННЯ

Світлодіодний будівельний світильник із CEE- модулем підключення був спеціально розроблений для організації тимчасового освітлення на будівельних майданчиках. Тому що будівельні майданчики належать до робочих зон з особливими небезпеками та особливими вимогами безпеки.

Недостатнє освітлення робочих місць та маршрутів руху може призвести до падіння чи травмування під час роботи.

Навіть у разі відключення електроенергії, освітлення має забезпечувати безпечне виконання потенційно небезпечних робіт. Це може бути реалізовано завдяки використанню буферних акумуляторів.

У разі відключення електроенергії, освітлення триває протягом 3 годин.

ПОПЕРЕДНЬО ЗІБРАНИЙ І ПРОСТИЙ В ВИКОРИСТАННІ

Завдяки модулю підключення NEO CEE світлодіодний будівельний світильник вже попередньо зібраний та готовий до використання. Це означає, що нефахівці можуть легко встановити та безпечно під’єднати його до мережі низької напруги.

CEE- модуль підключення забезпечує послідовне підключення, також доступний з додатковим роз’ємом CEE для створення відгалуження. Це особливо підходить для освітлення кількох кімнат. Зміни або розширення освітлення в процесі будівництва можуть бути реалізовані в будь-який час і всього за кілька хвилин. Для цього не обов’язково повністю вимикати систему освітлення.

Усі компоненти будівельного світильника змонтовані на міцній монтажній пластині з оцинкованої листової сталі або ДСП та можуть бути швидко та легко прикріплені до стелі чи стіни.

Завдяки загальному класу захисту IP54 будівельний ліхтар забезпечує повний захист від дотику, бризок води та пилу. Ударостійка кришка забезпечує додатковий захист та рівномірно розподіляє світлодіодне світло без видимих світлодіодних точок для рівномірного загального освітлення.

РЕКОМЕНДОВАНЕ ПОСЛІДОВНЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ

Важливо знати:
Щоб забезпечити надійне спрацювання автоматичних вимикачів, Walther рекомендує послідовне підключення не більше 25 будівельних світильників та максимальну загальну довжину кабелів з поперечним перерізом 2,5 мм² 250 метрів.

Дуже просто запобігти небажаному споживанню енергії –

СПЕЦІАЛЬНИЙ КОД 1H І СИСТЕМА З БЛОКУВАННЯМ

Як правило, на будівництві одночасно працюють люди кількох професій. Майже всі вимагають підключення до електромережі для виконання своєї роботи. На жаль, це часто призводить до небажаного споживання струму.

Завдяки спеціальному кодуванню роз’ємів і роз’ємам, що замикаються, можна швидко і легко запобігти небажаним витокам енергії. Ось чому заземлювальний контакт роз’ємів NEO CEE знаходиться в положенні 1h, а також вони мають вушко для навісного замка.

Заміна будівельного ліхтаря дуже проста і може бути виконана лише за кілька хвилин. Немає потреби повністю вимикати всю систему освітлення. Це означає, що необхідні зміни або розширення будівельного освітлення можуть бути реалізовані в будь-який час і з абсолютною гнучкістю в процесі будівництва.

Переваги:

  • Миттєвий запуск
    100% світловий потік після увімкнення. Відсутні час запалювання лампи, час розгону чи охолодження
  • Міцна монтажна пластина
    Виготовлена з оцинкованої листової сталі (1,25 мм) або ДСП з попередньо просвердленими отворами для швидкого та простого монтажу на стелі чи стіні
  • Розетки панельного монтажу, що замикаються
    Додаткова експлуатаційна безпека коштом встановлення навісних замків (опціонально доступно)
  • Попередньо зібраний з’єднувальний модуль
    З роз’ємами NEO CEE для безпечного та простого підключення. Опціонально: із двома додатковими розетками для створення відгалуження. Ступінь захисту IP54
  • У зборі зі CEE-модулем підключення
    Оптимізація витрат коштом короткого часу збирання.
  • Спеціальне кодування у позиції 1h – запобігає небажаному споживанню струму
  • Опціонально доступний з буферним акумулятором – ідеально підходить для систем постійного освітлення
  • Багато аксесуарів – подовжувачі СЕЕ, розподільник живлення

СВІТИЛЬНИК LED З МОДУЛЕМ ПІДКЛЮЧЕННЯ

CEE ВЛАСТИВОСТІ СВІТИЛЬНИКА:

  • Потужність системи: 24 Вт
  • Світловий потік: 2700 лм
  • Колірна температура: 4000 K (NW)
  • Матеріал світильника: полікарбонат
  • Клас захисту: I
  • Загальний ступінь захисту світильника: IP54
  • Ударостійкість: IK08

Компанія “Монада” пропонує продукцію Walther (Вальтер) за низькими цінами. Більш детальну інформацію та замовити товар ви можете у нашому інтернет-магазині або за телефону компанії Монада: (061) 228-57-20

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.