Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

theLeda S8-17 – модернізація ряду світлодіодних світильників від Theben

До вашої уваги нові світлодіодні прожектори theLeda S з вбудованим датчиком руху та без – вони перетворюють ніч на день, надійно освітлюючи навіси, під’їзди, патіо та стежки на кожному кроці.

Коли йдеться про економію енергії, світильники theLeda S не мають собі рівних: датчик руху працює надзвичайно ефективно, споживаючи менш як 0,4 Вт у режимі очікування. Таким чином, нове покоління серії theLeda S пропонує вищу світловіддачу з меншим енергоспоживанням.

Можна крутити та повертати світильник як завгодно уникаючи непотрібного світлового фону та водночас зменшуючи споживання електроенергії.

Основні характеристики світлодіодних прожекторів theLeda S з датчиком руху:

  • Практичний орієнтаційний світильник: з регулюванням рівня затемнення
  • Висока світловіддача: світлодіодний модуль Matrix з 8 Вт і 900 люменів або 17 Вт і 2x 900 люменів у моделі Leda S17
  • Клас захисту IP 55: для надійної роботи на відкритому повітрі
  • Короткострокова та тривала робота: при ручному керуванні
  • Надійна функція відключення
  • Два в одному: за допомогою додаткових кутових кронштейнів, можна встановити Leda S17 на куті будинку та підсвічувати дві сторони фасаду одночасно за допомогою одного пристрою.
  • Універсальність: доступний у чорному та білому кольорах, з датчиком руху та без нього, а також з один або двома світильниками
  • Просте налаштування: за допомогою поворотного колеса, шестигранного ключа або викрутки, налаштування потенціометрами, що розташовані збоку
  • Подовжений термін служби: понад 50 000 годин роботи завдяки оптимізованому розсіюванню тепла через вбудований алюмінієвий радіатор

 

Компанія “Монада” пропонує продукцію Theben (Тебен) за низькими цінами. Більш детальну інформацію та замовити товар ви можете у нас в інтернет-магазині або за телефоном компанії Монада: (061) 228-57-20

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.