Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Модульна система SIRIUS – єдина система, яка допоможе Вам вирішити завдання керування двигунами

Інноваційна модульна система SIRIUS пропонує найбільше портфоліо пристроїв керування двигунами на ринку, з більш ніж 50 000 протестованими комбінаціями. Абсолютно нове покоління автоматичних вимикачів, контакторів, реле перевантаження та готових фідерів в 7 типорозмірах і потужністю до 250 кВт вже готові до виконання Ваших завдань. Перевага модульної системи полягає в простоті поєднання її компонентів у всіх типорозмірах. Все поєднується. Комплексні інструменти проєктування, консультації експертів та комбінації продуктів, що пройшли всі випробування, допоможуть Вам з легкістю трансформувати цифровий проєкт в робочу шафу керування.

Модульна система в деталях

 

Ефективна комутація, захист, керування та моніторинг двигунів

Сьогодні вимоги до швидкості вище, ніж вчора. Тренд до цифровізації підвищує вимоги до промисловості. Які технології повинні використовуватися для запуску та моніторингу двигунів? Чи існують рекомендації щодо більш ефективного проєктування шаф керування, при цьому з дотриманням стандартів?

Ефективне підключення комутаційних пристроїв

Яку технологію підключення Ви використовуєте для своїх комутаційних пристроїв? Чи знайомі Ви з технологію пружинних клем? Пропонуємо порівняти традиційну технологію з використанням гвинтових клем з новітньою технологією пружинних клем. Ми покажемо Вам, як підключити комутаційні пристрої швидко і без помилок.

Замовити продукцію Siemens можна в нашому інтернет-магазині або в компанії “Монада” – офіційного партнера Сіменс по телефону (061) 228-57-20

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.