Запорожье: вул. Парковий бульвар 1-б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Днепр: ул. Ивана Акинфеева, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компания «Монада»

Поставка электрооборудования для промышленности, строительства, энергетики.

Поставки электрооборудования: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, и другие.

legrand – Колекція Living Now

Майбутнє вже тут

Нова колекція BTicino дбайливо зберігає якість відомого виробника, але повністю оновлена в декоративній та функціональній частинах. Пристрої Living Now with Netatmo підійдуть для використання в будь-якому просторі. Їх можна застосовувати в традиційних системах, а також в нових проєктах, де вони можуть показати весь інноваційний потенціал систем домашнього комфорту.

 

 

 

Просте керування зі смартфона або голосом

За допомогою пристроїв Living Now with Netatmo можна керувати освітленням, жалюзі й розумними розетками одним рухом руки. Ви хочете більшого? Просто спробуйте голосове керування. Пристрої Living Now with Netatmo також сумісні з Apple Siri, Google Assistant та Amazon Alexa.

 

 

 

 

 

Інновація не змінює ваших звичок

Пристрої Living Now дають повну свободу проєктування традиційних і розумних систем. Вам не доведеться змінювати свої звички, оскільки в обох випадках ці вироби встановлюються та підключаються звичайним способом.

 

 

 

Передовий дизайн

Уважне ставлення до кожної деталі, унікальна форма, досконалість рівних поверхонь та ідеальна збірка елементів кожного виробу.

 

 

 

Компанія “Монада” пропонує продукцію Legrand за низькими цінами. Більш детальну інформацію та замовити товар ви можете у нас в інтернет-магазині або за телефоном компанії Монада: (061) 228-57-20

Последние Новости

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.