Запорожье: ул. Бульвар Парковый 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Днепр: ул. Ивана Акинфеева, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компания «Монада»

Поставка электрооборудования для промышленности, строительства, энергетики.

Поставки электрооборудования: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, и другие.

Legrand FORIX™ – широкий асортимент електроінсталяційного обладнання

FORIX™ – універсальне рішення та широкий асортимент електроінсталяційного обладнання накладного монтажу, призначене для використання в різних типах будівель: житлових, офісних, виробничих тощо.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рішення для надійного підключення, що відповідає всім стандартам безпеки:
  • Подвійні гвинтові клеми спрощують послідовне підключення механізмів, захищені від прямого дотику.
  • При знятому корпусі контакт зі струмопровідними елементами виключений.
  • Традиційне гвинтове з’єднання корпусу і механізму забезпечує надійність кріплення і додаткову стійкість виробу до механічних навантажень.
  • Посилені латунні пластини забезпечують надійний контакт захисного заземлення.
Основними перевагами FORIX™ є висока якість, надійність та свобода комплектації. Відповідно до Ваших потреб підключайте будь-які однопостові пристрої, багаторозеткові блоки або комбінуйте вироби в блоки на 4 або 6 постів. Всередині блоку можливо розділяти силову проводку та інформаційні кабелі, відповідно до встановлених норм електромонтажу. Додаткове розширення функціонала: спеціальний адаптер дозволяє інтегрувати в блок механізми серії Mosaic™ 45×45.
FORIX™ – це просте та ергономічне рішення, що дає змогу істотно скоротити час на встановлення та налагодження системи електропостачання.

Компанія “Монада” пропонує продукцію Legrand за низькими цінами. Більш детальну інформацію та замовити товар ви можете у нас в інтернет-магазині або за телефоном компанії Монада: (061) 228-57-20

Последние Новости

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.