Запорожье: ул. Бульвар Парковый 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Днепр: ул. Ивана Акинфеева, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компания «Монада»

Поставка электрооборудования для промышленности, строительства, энергетики.

Поставки электрооборудования: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, и другие.

Keor SPE: Сучасні джерела безперебійного живлення від компанії Legrand

Шукаєте надійне джерело електропостачання для своєї родини або бізнесу? Ми пропонуємо ефективне та надійне рішення – це сучасні джерела безперебійного живлення від компанії Legrand – Keor SPE, призначені як для домашнього використання, так і для професійних потреб.

Ця лінійка джерел безперебійного живлення доступна у двох форматах: Tower і Rack, що розширює їх можливості в широкому спектрі застосувань. Завдяки чистій синусоїді на виході, їх можна використовувати не лише в інформаційних системах, телекомунікаціях та відеоспостереженні, але й для безперебійного живлення систем опалення та кондиціонування повітря.

Ця лінійка доступна з різними номінальними потужностями від 750 до 3000 ВА. Вона має вбудовані герметичні свинцево-кислотні батареї, мікропроцесорне управління, холодний запуск та акумуляторну батарею, яку можна замінити навіть на гарячу.

Але це ще не все! Джерела Keor SPE Tower обладнані комплексною системою самодіагностики, захистом від перевантаження, короткого замикання, надмірного навантаження та вищих температур, а також мають такі характеристики:

  • Коефіцієнт потужності 0.8
  • Широкий діапазон вхідної напруги та частоти
  • Трикольоровий світлодіод, що відображає стан джерела безперебійного живлення
  • Потужний вбудований зарядний пристрій

Ми також пропонуємо Keor SPE RT – рішення для горизонтального або вертикального монтажу з поворотним дисплеєм і додатковими батарейними шафами для моделей RT 2U/3U. Вони мають такі характеристики:

  • Коефіцієнт потужності від 0.7 до 0.9
  • Висота від 1U до 3U
  • Широкий діапазон вхідної напруги та частоти
  • Трикольоровий світлодіод, що відображає стан джерела безперебійного живлення
  • RS232, USB, слот SNMP
  • EPO
  • Потужний вбудований зарядний пристрій

Окрім дивовижних характеристик та різноманітних варіантів, джерела Keor SPE мають стильний і сучасний дизайн, який став відзнакою лінійок ДБЖ Legrand.

Компанія “Монада” пропонує продукцію Legrand за низькими цінами. Більш детальну інформацію та замовити товар ви можете у нас в інтернет-магазині або за телефоном компанії Монада: (061) 228-57-20

Последние Новости

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.