Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Інтелектуальна система друку для вирішення багатьох завдань з маркування

Як один з провідних виробників з’єднувальної техніки, фірма Conta-Clip пропонує компактний термотрансферний принтер TTPCardMax для нанесення написів та символів, що відповідає широкому спектру вимог до маркування.

Універсальна система друку TTPCardMAX забезпечує чудову якість друку з високою роздільною здатністю та відповідає всім вимогам до маркування в електротехнічній галузі.

Ефективна система друку з перевіреною технологією термоперенесення швидко та надійно створює чітко видиме та довговічне маркування на різних матеріалах, таких як ПВХ, ПММА, поліестер, АБС або полікарбонат.Таким чином, TTPCardMAX забезпечує маркування клем, кабелів та проводів, пристроїв введення та виведення, зовнішніх панелей управління, комутаційних модулів та багатьох інших компонентів.

Система друку має напівавтоматичний та автоматичний податчик для швидкої роботи зі швидкістю до 5500 маркерів на годину. Вона не вимагає особливого обслуговування і проста у використанні: легкодоступна зона друку та подачі дозволяє легко замінювати касети зі стрічкою, а спеціальна касета для автоматичного очищення підвищує якість друку.

За допомогою простого у використанні програмного забезпечення ContaPrintMAX для операційних систем Windows можна легко редагувати та роздруковувати потрібні етикетки для одиночного, багаторазового або серійного маркування. Програмне забезпечення забезпечує просту та швидку підготовку даних для друку та було розроблено спеціально для професійного маркування машин, пристроїв та шаф управління.

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.