Запорожье: ул. Бульвар Парковый 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Днепр: ул. Ивана Акинфеева, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компания «Монада»

Поставка электрооборудования для промышленности, строительства, энергетики.

Поставки электрооборудования: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, и другие.

InMatic™ – новаторська розробка компанії Legrand

InMatic™ – це новаторська розробка компанії Legrand, яка поєднує в собі багаторічний досвід інженерів та передові ідеї щодо використання сучасних технологій у сфері електротехніки.
 
Супорти механізмів InMatic™ виготовлені зі сталі та полікарбонату, що забезпечує їм додаткову міцність. Спеціальний профіль супорта, відомий як “ластівчин хвіст”, гарантує ідеальну посадку виробів при багатопостовому встановленні. Механізми InMatic™ оснащені безгвинтовими клемами для швидкого та надійного підключення. У них вбудовані захисні шторки для безпеки, а контрольні точки для перевірки живлення розташовані так, щоб не потрібно було демонтувати виріб при використанні тестера. Закрита конструкція механізму гарантує відсутність доступу до струмопровідних частин, забезпечуючи максимальний рівень електробезпеки. Тепер один механізм може мати два різні дизайни!
 
Покращте свій простір завдяки серіям Valena™ Life та Valena™ Allure, обираючи якість та стиль, які відповідають вашим інтер’єрним ідеям!

Компанія “Монада” пропонує продукцію Legrand за низькими цінами. Більш детальну інформацію та замовити товар ви можете у нас в інтернет-магазині або за телефоном компанії Монада: (061) 228-57-20

Последние Новости

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.