Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Conta-Clip – Легкий та надійний обтиск наконечників

Нові, прості в експлуатації з 360° поворотом робочої частини – кліщі для обтиску від Conta-Clip забезпечують точне та надійне обтискання кабельних наконечників відповідно до DIN 46228 для провідників з поперечним перерізом до 16 мм².

Кліщі PZD 16/R та PZU 16/R поставляються з квадратною або трапецієподібною обтискною вставкою.

 

 

 

Вставки можна швидко замінити без інструментів, і насамперед їх можна повернути на 360° і зафіксувати з кроком 45°. Таким чином, їх зручно адаптувати до свого робочого положення та комфортно працювати навіть у важкодоступних місцях.

Одного інструменту достатньо для наконечників з ізоляцією та без, довжиною до 18 мм від 0,08 мм² до 16,0 мм², і подвійних наконечників від 2 x 0,25 до 2 x 10,0 мм².

Обтискання автоматично адаптується до поперечного перерізу провідника.

Кліщі довговічні, ергономічні та призначені для роботи без втоми: вони компактні, легкі, зручні та самостійно відкриваються за допомогою пружини. У них м’які ручки з литим захистом від ковзання. Обтиск потребує мінімальних зусиль. Розблокований примусовий замок забезпечує надійність процесу.

Обтискні кліщі виготовлені з високоміцної спеціальної сталі зі спеціальним покриттям для особливо навантажених частин.

Замовити продукцію Conta-Clip можна в нашому інтернет-магазині або в компанії “Монада” – офіційного партнера Сіменс за телефоном (061) 228-57-20

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.