Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Імпульсні джерела живлення Weidmüller PROmax

Завдяки новій серії джерел живлення PROmax, Weidmüller може запропонувати гнучке і дуже ефективне рішення для систем автоматизації добувної та обробної промисловості.

Джерела живлення PROmax розраховані на потужність і надійність, що особливо важливо для важких умов експлуатації. PROmax може працювати з постійною перевантаженням до 20% і справляється з тимчасовими піковими навантаженнями в 300%. При застосуванні в машинобудуванні, енергетиці чи в обробній промисловості, джерела живлення PROmax можуть працювати по всьому світу завдяки своїм високим характеристикам, компактності і можливості роботи від -40 ° C. З цією метою вироби “PROmax” мають сертифікацію TÜV і затверджені по cURus, cULus, C-Tick, GOST, SEMI F47, CCC, GL (EMC1) і Cl1Div2.

Випускаються 16 одно- і трифазних варіантів з вихідним струмом від 3 А до 40 А при вихідній напрузі від 5 В до 48 В, що забезпечує широкі можливості застосування.

Переваги

Компактність

Завдяки малій ширині і можливості установки впритул, PROmax дозволяють економити місце на DIN рейці.

Універсальність

Пристрої PROmax випускаються в 16 варіантах: користувачі можуть вибрати з 12 однофазних пристроїв і 4 трифазних пристроїв (при вихідному струмі від 3 А до 40 А і вихідних напругах від 5 В до 48 В). Серія “PROmax” сертифікована відповідно до CE і TÜV (EN / IEC 60950-1); продукція має також міжнародні дозволу, що допускають багатоцільове використання по всьому світу (cURus, cULus, C-Tick, ГОСТ, SEMI F47, CCC, GL (EMC1) і Cl1Div2). Всі джерела живлення з перемикається режимом “PROmax” можуть легко працювати з діодними модулями Weidmüller і джерелами безперебійного живлення – наприклад, для створення резервного джерела енергії.

Потужність

PROmax підходять для високих навантажень і розраховані на дуже високу ефективність. Можливість забезпечити вихідний струм до 120 відсотків від номінального при температурах до + 45 ° C і високі пікові показники до 300 відсотків від номіналу гарантують безпеку експлуатації. Висока ефективність (до 92 відсотків) і низькі втрати при роботі вхолосту забезпечують постійно низьке споживання енергії і високий термін служби.

Надійність і довговічність

Weidmüller також готовий до складних застосування при використанні серії потужних і надійних джерел живлення PROmax. PROmax забезпечує високі характеристики (150% зростання потужності на 4 з і можливість постійної роботи на 120% при ≤ 45 ° C) і повну потужність в широкому температурному діапазоні від -25 ° C до + 70 ° C. Можливість роботи при температурі -40 ° C, робить PROmax особливо надійним. Висока напрацювання на відмову (MTBF) в більш ніж 500 000 годин гарантує надійність цього джерела живлення.

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.