Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Weidmüller – клеми для особливих областей застосування

Ви шукаєте спеціальні клеми для особливих областей застосування? Weidmüller має що запропонувати:
  • Подача живлення – ефективний і компактний спосіб подачі живлення на розподільні пристрої й шафи.
  • Розподіл живлення – повна номенклатура клем для розподілу живлення забезпечує відмінну гнучкість навіть на етапах планування. Ви можете безпечно і ефективно розподіляти електроенергію між споживачами за допомогою наших прохідних клемних колодок серії W і оптимізованих фазових розподільних блоків WPD.
  • Розподіл напруги контрольних ланцюгів – через велику кількість провідників є ризик неправильного з’єднання обладнання і джерела живлення. За допомогою наших клемних блоків розподілу потенціалів ви можете легко скласти повну і компактну систему розподілу напруги контрольних ланцюгів. Досягти цього можна як з запобіжниками, так і без них.
  • Ланцюги вимірювальних трансформаторів – при контролі електроенергії неправильне підключення може зруйнувати трансформатор струму і напруги. Наші спеціально розроблені вимірювальні клеми з різними технологіями з’єднання є надійним способом вирішення цієї проблеми.
  • Схема сигнальних ліній – вироби для спеціалізованого застосування зі всіма перевагами, необхідними для структурованого монтажу сигналів пускача і діючого об’єкта. Спеціально розроблені компактні рішення для структурованого монтажу сигналів до виконавчого пристрою і приводу з вхідними та вихідними модулями від ПЛК.
  • Маршалінг сигналів – модульні клемні блоки для маршалінга сигналів-запорука дуже компактної, але при цьому чіткої конструкції щита. Можуть бути легко підключені і оброблені додаткові сигнали для автоматизації.
  • Екранування і заземлення на масу – надійний захист персоналу та машин.
  • Завдяки широкому діапазону екранованих з’єднань KLBÜ можна створити гнучке і саморегулююче з’єднання екрану, а також забезпечити безперебійну роботу електростанції.
  • Електромонтаж в будинках – модульні клемні блоки, які відповідають вимогам будівельної галузі. Для монтажу в будівлях ми пропонуємо комплексну систему на мідній рейці 10×3, що складається з ідеально узгоджених компонентів – від електромонтажних клемних колодок, клемних колодок для нульового проводу до повного набору приладдя, таких як шини і тримачі шин.

 

Як офіційний дистриб’ютор продукції Weidmuller, компанія «Монада» здійснює оперативне постачання, надає гарантію виробника з усіма необхідними сертифікатами, забезпечує якісне технічне обслуговування.

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.