Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Відеостанція 7 Gira

Компанія Gira випустила квартирну відеостанцію накладного монтажу 7 Gira, виконана в пуристичні стилі.

Квартирна відеостанція накладного монтажу 7 Gira забезпечує комфорт проживання і безпеку.

Елегантності зовнішньому вигляду додає 7-дюймовий (17,78 см) сенсорний дисплей з його суцільний скляною поверхнею. Він дозволяє ще краще розглянути того, хто дзвонить.

Зображення з камери однаково добре проглядається з різних кутів огляду, тому відеостанціей можуть користуватися як дорослі, так і діти.

Квартирну станцію 7 Gira Можна не тільки змонтувати на стіні, але і поставить на опорну ніжку в житловому приміщенні або на робочому місці, наприклад, у лікарських кабінеті або офісі.
Монтаж дуже простий і НЕ Займе багато часу, а введення в експлуатацію здійснюється за допомогою Gira Project Assistant (GPA) або класичних екранних кнопок.

Через те, що при установці може вживатися класична 2-провідна шина, квартирна відеостанція накладного монтажу 7 Gira відмінно підходить для дооснащення. При цьому прокладка додаткових кабелів не потрібно.

Квартирна відеостанція пропонується у двох колірних варіантах з відповідною скляною поверхнею: білий глянсовий з білим склом і чорний матовий з чорним склом. Обидва варіанти гармонійно вписуються в будь-який житловий або офісний інтер’єр.

Характеристики квартирної відеостанції накладного монтажу 7 Gira:
повністю попередньо змонтований модуль з 17,78 см (7 “) кольоровим TFT-дисплеєм і зручною функцією гучного зв’язку;
сенсорна скляна лицьова панель по всій поверхні та тактильне зворотним зв’язком;
монтаж безпосередньо на стіну або настінний з приладовою коробкою прихованого монтажу або монтажної коробкою для порожніх стін;
монтаж на опорній ніжці для розміщення на меблях.

 

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.