Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Устаткування для систем опалення, вентиляції та кондиціонування компанії Siemens

Від клапанів і приводів до датчиків і термостатів: всі вироби Siemens відповідають найвищим стандартам якості. Енергоефективність, простота експлуатації і тривалий життєвий цикл є одними з найважливіших особливостей кожного продуктів Сіменс. Відкриті протоколи передачі даних, такі як KNX і BACnet, підвищують сумісність продуктів і спрощують взаємну інтеграцію систем автоматизації та диспетчеризації будівель – так ідеальне простір для життя стає реальністю.

Компанія “Монада” пропонує всі необхідні Вам продукти від Siemens. Ви зможете скористатися перевагами простоти проектування кожного окремого продукту. Крім того, Ви отримаєте підтримку в будь-якому місці і в будь-який час, з інструментами і додатками, призначеними для максимально простою та зручною роботи – для того, щоб Ви могли зосередитися на створенні ідеального простору для життя Ваших клієнтів.

Кімнатні термостати

Siemens має широкий асортимент термостатів, починаючи від простих електромеханічних і цифрових кімнатних термостатів для простих функцій управління мікрокліматом в приміщеннях, до термостатів з комунікацією KNX для інтеграції в системи автоматизації будівель. Наше портфоліо охоплює широкий спектр сфер застосування, а також спеціалізовані програми для різних типів будівель. Продукція Siemens відповідає вимогам самих жорстких міжнародних стандартів енергозбереження, таких як EN15232 і eu.bac класу A або AA.

Symaro – датчики від Siemens

Датчики Symaro забезпечують здоровий і сприятливий клімат в приміщенні. Вони дуже швидко і точно реєструють і передають свідчення, забезпечуючи оптимальну основу для точного і, отже, енергоефективного та економічно вигідного управління всією системою ОВК. Завдяки таким інноваціям, як вбудована функція тестування і універсальні мультісенсори для різних застосувань, датчики Symaro є надійною інвестицією в майбутнє. А завдяки концепції монтажу, яка удосконалювалася десятиліттями, їх можна швидко встановлювати і вводити в експлуатацію, забезпечуючи тим самим окупність Ваших інвестицій.

Клапани та приводи

Acvatix ™ – це універсальна лінійка простих у використанні і енергоефективних клапанів і приводів, створених для бездоганно точного керування гідравлічними системами. Acvatix допоможе Вам відповідати практично будь-яким вимогам, що пред’являються до гідравлічних контурів в системах виробництва, розподілу і споживання тепла і холоду.

 

 

Приводи повітряних заслінок

OpenAir ™ – це повний асортимент приводів повітряних заслінок з широким діапазоном крутних моментів, керуючих сигналів, комунікаційних інтерфейсів і інших опцій, які враховують Ваші вимоги. Надійні і ефективні приводи OpenAir оснащені двигунами з низьким енергоспоживанням і забезпечують швидке і точне регулювання. Як результат – висока довговічність, значне зниження енергоспоживання, міцність при транспортуванні, монтажу та використання.

Частотні перетворювачі

Частотні перетворювачі серії G120P від ​​Siemens ідеально підходять для ефективного управління установками в системах опалення, вентиляції та кондиціонування повітря. Інтелектуальне управління вентиляційними і насосними агрегатами за допомогою G120P дозволяє заощадити до 60% споживання електроенергії в порівнянні зі звичайними методами керування. Крім того, знижуються витрати на ремонт, експлуатацію та технічне обслуговування обладнання. Частотні перетворювачі G120P відрізняються високою надійністю і мають безліч інтелектуальних функцій для найвимогливіших клієнтів. Модульна конструкція забезпечує виняткову гнучкість і зручність обслуговування. Устаткування дуже легко встановити, запустити і експлуатувати.

Лічильники тепла і води

Лічильники Siemens забезпечують точні вимірювання енергоспоживання на опалення, охолодження в офісних та житлових будівлях. Стандартизовані M-bus і імпульсні вихідні сигнали забезпечують легку і швидку інтеграцію в системи автоматизації будівель. Апробовані компоненти і сучасні технології забезпечують максимальну точність, надійність і тривалий термін експлуатації. Лічильники відповідають вимогам стандарту E1434 і MID. Термін експлуатації лічильників без необхідності технічного обслуговування: до 15 років.

Співпрацюючи з компанією “Монада“, як з офіційним партнером компанії Сіменс, Ви можете не хвилюватись за якість та оригінальність електрообладнання Siemens. Великий вибір товару, щоденні комплексні поставки електрообладнання. Тел. (061) 228-57-20 (багатоканальний).

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.