Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Заміна освітлення на пивоварному заводі Carlsberg

На запорізькому пивоварному заводі Carlsberg Ukraine в рамках проведення великого проєкту з енергоощадження, компанія Монада взяла участь в реконструкції системи освітлення в цехах розливу і в бродильному цеху.

В результаті робіт було замінено застарілі люмінесцентні лампи Т8, на нові LED- світильники. Термін служби нових світильників становить близько десяти років, тоді як люмінесцентні лампи необхідно було міняти кожні два роки, при цьому утилізація кожної лампи вкрай дорогий захід.

Модернізація освітлення дозволила значно скоротити витрати на освітлення та обслуговування, одночасно створюючи комфортні умови на робочих місцях.

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.