Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Сутінкові заміни – модернізація ряду LUNA

Шановні клієнти та партнери,

Відбулася модернізація ряду аналогових та цифрових сутінкових реле THEBEN LUNA! (Виключенням лишаються реле top2 на 24В). 

Основні зміни/переваги нових реле: 

Збільшена потужність:
— Світлодіодний вихід потужністю до 350 Вт аналогових реле та до 600 Вт цифрових – можливість підключати у 5 разів більше світильників порівняно з попередніми версіями!
— Завдяки удосконаленому реле та технології zero-cross switching реле здатні витримувати високі пускові струми світлодіодних ламп що робить їх ідеальними для керування LEDами!

— Більш енергоефективні завдяки зниженню власного енергоспоживання в режимі очікування

Переваги LUNA top3, що замінили версії top2:
— Ідеальні для керування вуличним освітленням, підсвічуванням вітрин, вивісок та рекламних щитів, для керування освітленням у громадських закладах та на автостоянках, для вмикання помп та фонтанів, та для інших застосувань.

— Більше гнучкості:
можуть бути гнучко налаштовані з ПК чи ноутбука, за допомогою Додатка для смартфона чи планшета або за допомогою кнопок на самому пристрої

 

 

— Більше комфорту
Легкий обмін програмами безпосередньо з додатка у хмарі, відправляючи програми електронною поштою чи передаючи їх напряму зі смартфона на смартфон.

 

 

— Більше безпеки:
Захист від несанкціонованого доступу до програм реле через Bluetooth OBELISK top3 – Bluetooth-ключ із низьким енергоспоживанням – більш безпечний ніж інтегрований у пристрій Bluetooth-приймач

До однієї LUNA top3 можна під’єднати до 4-х датчиків освітленості, а до одного датчика – до 10 реле.

— Сумісність з попередньою серією top2:
Можна продовжувати використання аксесуарів top2 з пристроями серії top3 та легко замінювати пристрої завдяки ідентичному розташуванню клем. Зчитування та передача програм з top2 в top3 через Bluetooth OBELISK top3 або OBELISK top2.

Замовити продукцію Theben з доставленням по Україні можна в нашому інтернет-магазині Електротехніка або зателефонувавши за телефоном (061) 228-57-20 (багатоканальний). У нас найнижчі ціни та офіційна гарантія на продукцію Тебен.

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.