Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Spelsberg презентували нові лінійки своїх виробів

Шановні клієнти та партнери Spelsberg!

Інноваційні рішення, особливо у сфері безпеки, мають на фірмі Spelsberg давні традиції. З такою продукцією, як вогнестійкі WKE-розподільчі коробки, або розподільчі коробки Червоного ряду, що не містять галогени, Spelsberg був новатором, прокладаючи новий шлях та розвиваючи інсталяційну технологію. Три роки тому компанія представила нове покоління АК-розподільчих щитів з інтегрованою системою вентиляції: інноваційною Air®- технологією.

А минулого року – нову лінійку промислових корпусів GEOS – з якою вийшла на ринок великих коробок, де досі були вироби лише з поліестеру або металу. Нові корпуси мають безліч переваг: вони з полікарбонату, стійки до майже всіх можливих впливів та, порівняно з поліестером, простіші обробці, мають бездоганний зовнішній вигляд та цікавішу ціну. Цим продуктом компанія вкотре підтвердила своє лідерство у сфері створення безпечних, якісних та досконалих електромонтажних виробів.

Нове покоління корпусів | GEOS

Система GEOS – корпуси для встановлення на відкритому просторі та промислових підприємствах
Високоякісний матеріал та оригінальна конструкція роблять нову GEOS-серію – універсального застосування: для внутрішнього та зовнішнього встановлення. Стійкість високоякісного полікарбонату до УФВ та атмосферних впливів, а також, нова система ущільнення «DrainProtect» – гарантують оптимальний захист від більшості впливів довкілля – дощу, холоду та спеки. GEOS-корпуси надійні навіть у складних умовах агресивної атмосфери, стійкі до впливів олій, жирів та механічних пошкоджень. Сертифікати для різних сфер застосування дають користувачу відчуття впевненості.

Система коробок у бетон | IBT Precon – Ідеальні для збірних залізобетонних виробів (ЗБВ)

Система IBT Precon – спеціально адаптована для виготовлення залізобетонних панелей в промислових умовах (що також дає можливість використовувати її і при заливці на будмайданчиках). Монтаж труб – у трубоприймач, який розташований зовні коробки – дуже зручний та легкий монтаж!

Коробки для LED-світильників | IBT LED – більше світла!

Більший простір – для більшого тепловідводу – для більшої потужності LED-світильників – 15, 20 та 47 Вт Введення труби без спеціальних інструментів – 8 вбудованих елементів вводів для гладкої та гофрованої труб. Просте вирівнювання корпусу на опалубці та кріплення цвяхів поза корпусом. Спрощені вводи для наскрізної проводки Мембранні вводи самоущільнюються навколо труби

Замовити продукцію Spelsberg можна в нашому інтернет-магазині або в компанії “Монада” – офіційного партнера Сіменс за телефоном (061) 228-57-20

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.