Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Spelsberg фіксує ціни для України до листопаду 2022

Німецька фірма Spelsberg максимально намагалися втримати поточний прайс-лист на нинішньому рівні, проте, темп зростання цін на сировину та матеріали, який досі не стабілізувався та продовжує стрімке зростання, змушує компанію переглядати прайс-лист вже у червні поточного року замість планових жовтня-листопада.

Загалом ціни зростуть у середньому на 6% вже починаючи з Червня 2022 і це не остаточне підвищення, компанія і досі не перекладає всі втрати на ринкову вартість, натомість намагаючись компенсувати хоча б частину зростання внутрішніми ресурсами.

Збільшення відбудеться для всіх клієнтів виробника, окрім України!! Для України компанія заморозила ціни у євро до кінця жовтня поточного року!

У такий спосіб виробник намагається підтримати нас у ці складні часи незважаючи на власні втрати.

Ми дуже цінуємо цю підтримку і щиро вдячні партнерам!!

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.