Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Запрошення на бізнес-ланч з компанією Siemens

The logo of Germany’s largest engineering company Siemens is pictured with the company’s slogan “ingenuity for life” during the Hannover Fair in Hanover, Germany, April 25, 2016. REUTERS/Wolfgang Rattay

Шановні партнери! ДП “Сіменс-Україна” спільно з компанією «Монада» запрошує Вас відвідати БІЗНЕС-ЛАНЧ. Захід буде проходити в форматі вільного спілкування, в процесі якого фахівці Siemens з області контролерною техніки, низьковольтної комутаційної апаратури, приводної техніки та КИПа із задоволенням дадуть відповідь на питання, що цікавлять Вас технічні та організаційні питання і нададуть професійну консультацію.

Місце проведення: конференц-зал готелю «Театральний».

Час проведення: 20 вересня, з 13:00 до 17:00, вхід вільний.

Всіх охочих просимо зареєструватися, надіславши заявку у вільній формі на електронну адресу, або за нижче вказаними телефонами:

(061) 228-57-20; (067) 618-10-69, Дмитро.

info@monada.com.ua

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.