Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Пристрої плавного пуску Siemens SIRIUS 3RW

Компанія «Монада», офіційний партнер Сіменс в Україні, пропонує пристрої плавного пуску Siemens SIRIUS за низькими цінами з гарантією від виробника.

Електронні пристрої плавного запуску 3RW з модульної системи SIRIUS: від невеликих, що комбінуються з контакторами, автоматичними вимикачами і реле захисту від перевантаження SIRIUS до потужних апаратів, розрахованих на струми до 1214А.

Апарати плавного пуску забезпечують щадний режим для підключених двигунів, зменшуючи пусковий момент. Блок живлення захищається від небезпечних піків шляхом зменшення споживання струму під час запуску.

Залежно від вимог: плавний пуск (3RW30) або плавний пуск і останов (3RW40 і 3RW44) трифазних асинхронних електродвігаталей. Скрізь, де до теперішнього часу застосовувалися пускачі з перемиканням з зірки на трикутник, наприклад, на стрічкових транспортерах, компресорах, шліфувальних верстатах, пилах, текстильних машинах, мешалках і т.д.

Всі товари Siemens SIRIUS в нашому інтернет-магазині “Електротехніка”.

 

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.