Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

SIEMENS RDG200 – Повна автоматизація приміщення в одному термостаті

Підніміть комфорт у вашій кімнаті на новий рівень
Термостат RDG200 пропонує повну автоматизацію приміщення в одному пристрої з потужними функціями управління, вбудованими датчиками та гнучким джерелом харчування. Його тонкий дизайн робить пристрій ідеальним для будь-якого приміщення з простою у догляді, гладкою і міцної поверхнею. Завдяки універсальній сенсорної поворотній клавіші та сенсорних кнопок управління вашою кімнатою стає простим і інтуїтивно зрозумілим. Широкий спектр попередньо завантажених додатків в поєднанні з функцією Green Leaf надає вам безліч варіантів для автоматизації приміщень. А завдяки відкритому протоколу комунікації KNX ви можете легко інтегрувати пристрій в прості та просунуті системи управління, такі як Desigo ™, Synco ™ і будь-які сторонні рішення.

Дизайн відповідає функціональності
RDG200 забезпечує повну автоматизацію приміщення в тонкому пристрої товщиною всього 25 мм. На його великому, легко читається дисплеї відразу зображуються всі необхідні дані, а інтуїтивно зрозумілий дизайн, настроюються інтерфейси й зрозумілі значки гарантують, що ви можете керувати своєю кімнатою саме так, як вам потрібно і зручно.

Широкий спектр застосування
Завдяки своїм універсальним виходам термостати RDG200 підходять для самих різних застосувань – від фанкойлів до теплових насосів.

Легко використовувати
Інтуїтивно зрозумілий дизайн з сенсорними кнопками та поворотною ручкою забезпечує простоту управління. Настроюється призначений для користувача інтерфейс і простий універсальна мова символів дозволяють легко і швидко змінювати налаштування.

Інтеграція в системи управління будівлею
Новий модельний ряд термостатів RDG200 легко інтегрувати навіть в дуже складні системи управління будівлею завдяки комунікації KNX.

Швидкий монтаж і введення в експлуатацію
Монтаж і введення в експлуатацію можуть бути виконані за лічені хвилини завдяки універсальній платі та декільком опцій введення в експлуатацію, таким як ПО, DIP-перемикачі і додаток для смартфонів PCT Go.

Підвищення якості обслуговування гостей в готелях
Тонкі термостати легко вписуються в будь-який дизайн приміщення й інтуїтивно управляються в один дотик за допомогою сенсорних кнопок і поворотної клавіші. Універсальна мова символів ще більше спрощує їх використання. Гладку поверхню RDG200 легко чистити та, отже, вона більш гігієнічна – важлива особливість для використання в приміщеннях з високою прохідністю.

 

 

 

 

Оптимальний комфорт в офісних приміщеннях
Термостат RDG200 надає користувачам в приміщеннях повний контроль над навколишнім середовищем, дозволяючи їм регулювати температуру і вологість для досягнення оптимального комфорту. Завдяки функції Green Leaf користувачі можуть контролювати енергоефективність і управляти приміщеннями прямо у себе під рукою. Додаткові функції енергоощадження, такі як обмеження уставки та функція зсуву уставок, допомагають оптимізувати споживання енергії та ще більше знизити витрати. При необхідності доступ до налаштувань приміщення можна обмежити за допомогою функцій блокування і захисту паролем.

 

Ідеальні умови в класах
За допомогою термостата RDG200 легко створювати ідеальний мікроклімат в приміщенні. Контроль температури та вологості гарантує комфортні умови, а функція Green Leaf і кілька інших енергоощадних функцій, таких як обмеження уставок і можливість зсуву уставок, об’єднують комфорт зі стійкою та економічною роботою. Функції блокування кнопок і захист паролем дозволяють тільки уповноваженому персоналу змінювати налаштування термостатів. Це робить клас безпечним, здоровим і продуктивним місцем для навчання.

 

 

Швидко і легко: введення в експлуатацію з NFC
Серія термостатів RDG200 допомагає установників економити час, оскільки більшість налаштувань термостата можна виконати за допомогою безплатного додатка PCT Go і технології бездротового зв’язку ближнього радіуса дії (NFC). Додаток легко завантажується, працює інтуїтивно і дозволяє виконати повну настройку за лічені хвилини, навіть якщо термостат відключений від живлення і все ще знаходиться в пакуванні. Після настройки ви можете використовувати додаток для зміни та установки параметрів, завантаження і збереження налаштувань, а також імпорту та експорту додатків.

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.