Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Siemens Desigo – інноваційна система автоматизації будівель

 

Єдина система для інтелектуального керування будівлями

Будинки … Простір, де ми працюємо, досягаємо успіху та проводимо більшу частину нашого життя. В умовах цифрового світу будівлі повинні адаптуватися до швидко мінливих технологій та вимог. Система автоматизації будівель Desigo від Siemens надає безліч гнучких рішень. Запатентована технологія Desigo протягом десятиліть приносить користь мільйонам власників будівель і користувачів по всьому світу. Система Desigo задає нові стандарти ефективності в експлуатації будівель і дає унікальні відповіді для створення найбільш комфортних та ефективних просторів для життя. Незалежно від того, де Ви використовуєте систему Desigo, для керування первинними установками, в кімнатах або для автоматизації будівлі, Ви створюєте свій ідеальний простір для життя.

Система для автоматизації та диспетчеризації будівель

Від окремих систем до повністю інтегрованих будівель, від невеликих одноповерхових до великих багатоповерхових будівель, будь то школа, офіс, лікарня або аеропорт, в нашому широкому портфоліо систем керування будівлею Ви знайдете відповідне рішення.

Desigo Room Automation – підвищений комфорт і продуктивність

Desigo Room Automation керує системами опалення, вентиляції та кондиціонування повітря, а також освітленням і затіненням для створення оптимальних умов в приміщенні при будь-яких ситуаціях. Це призводить до підвищення рівня задоволеності користувачів, більш здоровому клімату в приміщеннях, що в результаті позитивно впливає на продуктивність праці та значно знижує енерговитрати.

Desigo Automation controls – гнучке керування установками

Станції автоматизації та операторські панелі Desigo забезпечують ефективний контроль і моніторинг інженерних систем Вашого будинку. Завдяки широкій функціональності, Desigo охоплює роботу всіх систем будівлі.

Desigo Control Point – вбудована станція керування будівлею

Desigo Control Point – це комплексна станція керування будівлею, призначена для спрощення роботи та моніторингу систем опалення, вентиляції, кондиціонування повітря, освітлення і затінення в невеликих або середніх будівлях.

Desigo – єдина система для інтелектуального керування будівлями

Майбутнє за гнучкими та відкритими системами

Змінюється спосіб життя людей, умови їх праці, і, як результат, змінюються вимоги до будівель, які необхідно адаптувати під нові умови. Тільки гнучка система автоматизації будівель може відповідати цим постійно мінливим вимогам. Унікальне відкрите модульне рішення Desigo покриває всі ці потреби і забезпечує користувачам підвищену ефективність, здоров’я, щастя і безпеку.

 

Переваги для клієнтів

Ознайомтеся з перевагами Desigo

Desigo – комплексна система автоматизації будівель, яка постійно вдосконалюється. Єдина інтуїтивно зрозуміла платформа призначена для керування, регулювання та оптимізації систем опалення, вентиляції, кондиціонування повітря, освітлення та затінення, керування розподілом енергії, пожежної безпеки, контролю доступу, відеоспостереження та захисту від зломів. Це окупається такими об’єктивними перевагами:

Замовити продукцію Siemens можна в нашому інтернет-магазині або в компанії “Монада” – офіційного партнера Сіменс по телефону (061) 228-57-20

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.