Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

SEP54.4 – для підтримки систем пожежної та голосової сигналізації (Fire&Voice)

Компанія “Монада” представляє до Вашої уваги – пристрій у галузі протипожежного захисту, для безпеки Вашого підприємства: джерело безперервного живлення SEP54.4 для підтримки систем протипожежної та голосової сигналізації (Fire&Voice) у відповідності до стандарту EN 54-4, від італійської фірми ADEL-System.

  • 2 або 3 виходи на навантаження, захищені від перенавантаження та короткого замикання, індикація несправностей, унеможливлення глибокого розрядження акумуляторів
  • температурна компенсація заряду акумулятору
  • Вхід: однофазний 115-230-277 В АС
  • Вихід: 12-24-48 В DC
  • Захист від глибокого розряджання
  • Крива заряджання UIoUO, постійна напруга та постійний струм, функція перевірки терміну служби акумулятора (BatteryCare)
  • 4 етапи заряджання: Absorption, Boost, Float та Recovery
  • Захищений від к.з. та зворотньої полярності
  • Вихідний сигнал (сухий контакт) для розрядженого чи пошкодженого акумулятора, Modbus, мережа/резервне живлення
    Комбінація з DC-UPS
  • Настінний монтаж
  • Рівень захисту IP 31

У пристрій SEP54.4 можуть бути інтегровані DC-UPS серії CBI всього діапазону та акумулятори ємністю від 1,2 до 18 Ач.

Максимальний струм на виході, в залежності від обраного типу CBI, може досягати 20 А, розподілений між навантаженням та акумулятором, забезпечуючи його заряджання та тестування.

Вибір пристроїв:
Блоки живлення

CBI DC Ups ADELSystem. Універсальні пристрої “все-в-одному”. Містять в собі: блок живлення, модуль Back Up – Зарядний пристрій та Модуль Керування Живленням (Power Management Module – PMM). PMM – це автоматичний розподіл потужності між навантаженням та акумулятором. Для всіх типів акумуляторів. Захист акумуляторів: автоматична діагностика стану акумулятора, Функція тестування заряду акумулятора (внутрішнього опору батареї).

Вхід: 110, 230, 277 В АС; Вихід: 12, 24, 48 В DC.

Дисплей 3,5” призначений для роботи у важких умовах – міцний корпус з рівнем захисту IP67, дозволяє керувати кількома пристроями шляхом моніторингу, налаштувань, зберігання та підключення віддалено. Унікальний пристрій, перший, що містить в собі всі функції для максимальної працездатності на найвищому рівні пристроїв ADELSystem.

Шлюз та протокол

DPY351 – це потужний пристрій, що використовується у якості шлюзу:

Аксесуари:

RJTemp, для CBI. Для температурно-компенсованого заряду батареї. Датчик температури RJTemp. DPY351 може вимірювати температуру навколишнього середовища та впливати на зміни мінімальних та максимальних значень.

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.