Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Siemens SIMATIC S7-1200 – гнучке рішення Ваших завдань

Базові контролери SIMATIC S7-1200 – ідеальний вибір для універсальних і ефективного розв’язання задач в області автоматизації в низькому і середньому діапазоні продуктивності. Вони мають широкий спектр технологічних функцій і інтегровані IO, а також компактний дизайн.

Завдяки широким можливостям розширення SIMATIC S7-1200 може бути прекрасно адаптований для певних завдань автоматизації.

Вбудований інтерфейс PROFINET гарантує, що додаткові компоненти системи автоматизації та інженерний набір TIA Portal прекрасно працюють спільно.

Модульна концепція дозволяє легко розширити контролер без зміни його фізичного обсягу. Широкий діапазон сигнальних модулів введення-виведення, технологічні модулі для спеціальних технологічних функцій, таких як підрахунок, а також централізовані і децентралізовані модулі зв’язку, можуть служити інтерфейсами для машин або установок. SIMATIC S7-1200 схвалений в класі захисту IP20 і призначений для монтажу в шафі управління.

Контролери S7-1200

Огляд модулів SIMATIC S7-1200

Процесори
Центральні процесори (ЦП) є «серцем» SIMATIC S7-1200. Вони виконують призначену для користувача програму і підключають контролер до інших компонентів автоматизації.

Сигнальні модулі
Сигнальні модулі утворюють інтерфейс між контролером і процесом.

Комунікаційні модулі
Комунікаційні модулі збільшують комунікаційні можливості SIMATIC S7-1200 шляхом використання додаткових функцій або інтерфейсів.

Технологічні модулі
Технологічні модулі розширюють функціонал SIMATIC S7-1200 за допомогою спеціальних функцій, таких як вимірювання параметрів енергоресурсів, моніторинг стану, а так само підключення модулів для зважування або IO link пристроїв.

Замовити продукцію Siemens можна в нашому інтернет-магазині або в компанії “Монада” – офіційного партнера Сіменс по телефону (061) 228-57-20

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.