Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Рішення для вибухонебезпечних виробництв у вибухозахищеному виконанні від Weidmüller

Вибухозахищені клемні коробки набули широкого поширення в нафтогазовій і нафтохімічній галузях, обробної промисловості та багатьох інших, де існують вибухонебезпечні середовища. Основним завданням вибухозахищеної клемної коробки є виключення ймовірності виникнення іскри, підвищеної температури та дугових розрядів, які здатні запалити вибухонебезпечні суміші та послужити причиною вибуху.

Очевидно, що застосування якісного вибухозахищеного обладнання критично важливо для відповідних виробництв.

Пропонуємо Вам ознайомитися з лінійкою вибухозахищених коробок серій Klippon TB, Klippon STB (нержавіюча сталь марки 316L з електрополіровкою), Klippon POK (армований скловолокном ударостійкий пластик поліестер) і Klippon K (алюмінієвий сплав). Для початку ми пропонуємо познайомити Вас з лінійками продуктів, а також з технічними матеріалами.

Сполучні коробки збираються на нашому виробництві в Москві і мають ряд переваг перед конкурентами: повністю роботизовані виготовлення корпусу, силіконове ущільнення, вирізане з цільного листа, оснащення кабельними пластинами, які спрощують монтаж, повністю знімна кришка, широкий вибір типорозмірів і багато іншого.

Як офіційний дистриб’ютор продукції Weidmuller, компанія «Монада» здійснює оперативне постачання, надає гарантію виробника з усіма необхідними сертифікатами, забезпечує якісне технічне обслуговування.

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.