Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Перелік продукції Kaiser в Україні

Компанія “Монада” понад 10 років представляє продукцію KAISER в Україні.

Широкий асортимент продукції KAISER дозволяє виконати якісний сучасний електромонтаж в стінах і стелях з будь-яких матеріалів, в протипожежних і звукоізоляційних стінах і стелях, а також в стінах з радіологічним захистом в медичних установах.

Слідуючи сучасним вимогам, розроблені та широко застосовуються герметичні вироби для застосування в енергоощадних конструкціях будівель, а також асортимент коробок для монтажу електронних керівних пристроїв в системах «Розумного будинку».

Весь асортимент продукції, згідно за головним каталогом продукції KAISER, розділяється за напрямками:

  • Підштукатурний монтаж для цегляних стін, включаючи вироби для електроніки, герметичні коробки, звукоізоляційні коробки, коробки для застосування в шарі зовнішньої та внутрішньої теплоізоляції.
  • Монтаж в порожнистих стінах з різних матеріалів – гіпсокартону, дерева, пластика, ДСП, металу, звукоізоляційних матеріалів з урахуванням усіляких технічних вимог до експлуатації приміщень.
  • Монтаж в стінах з монолітного бетону та бетонних виробах заводського виготовлення з широким асортиментом елементів для складання будь-яких схем електророзводки.
  • Корпуси для світильників в стелях з різних матеріалів і різної конструкції в герметичному виконанні з урахуванням тепловіддачі світильників і розподілу тепла для їх тривалої та надійної експлуатації.
  • Монтаж до вимог вогнестійкості Е30 – Е120 у відповідних конструкціях стін з широким асортиментом виробів для всіх типів арматури та проходок для кабелів.
  • Монтажний інструмент для якісного і швидкого монтажу.

Замовити продукцію Kaiser можна в нашому інтернет-магазині або в компанії «Монада» — офіційного партнера Сіменс за телефоном (061) 228-57-20

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.