Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Основні переваги електродвигунів Siemens SIMOTICS

Покладаючись більш ніж на 150-річний досвід, «Сіменс» пропонує найповніший асортимент електродвигунів SIMOTICS для промислового застосування, ефективність якого доведена більш ніж на 40 мільйонах електродвигунів і приводів «Сіменс», встановлених по всьому світу.
Низьковольтні електродвигуни SINAMICS відповідають новітнім стандартам по класу енергоефективності та забезпечують чудову якість, надійність і компактність. Наші електродвигуни оптимально інтегруються в приводний механізм. Вони ідеально підходять для використання з пускачами SIRIUS і частотними перетворювачами SINAMICS.
Основні особливості низьковольтних електродвигунів 

  • Низька вібрація.
    Низька вібрація досягається завдяки нашим високоточним методам виробництва і використання певних і контрольованих складових процесу забезпечення якості. Цьому сприяють використовувані якісні підшипники, збільшуючи термін служби та знижуючи шум.
  • Дренажний отвір для зливу конденсату у стандартному виконанні. (чавунні 1LE15 / 6 у 100-ом типорозмірі та вище).
    Зливні отвори в стандартному виконанні забезпечують видалення конденсованої води з внутрішньої частини електродвигуна. Це особливо важливо у вологому середовищі та при великих температурних перепадах.
  • Надійні підшипники, тривалий термін служби.
    Наші електродвигуни за замовчуванням укомплектовані надійними підшипниками, що мають розрахунковий термін служби 40000 мотогодин. Опціонально можлива комплектація посиленими підшипниками або підшипниками для підвищених консольних навантажень.
  • Клас захисту IP55 в стандартному виконанні.
    Наша конструкція з класом захисту IP55 охоплює переважна більшість областей застосування, пройшла випробування і перевірку на весь термін служби. також надається можливість внесення будь-яких модифікацій в рамках класу IP55.
  • Тепловий клас від F до B для забезпечення заданого резерву.
    Електродвигуни «Сіменс» розраховані на роботу при нормальному синусоїдальній напрузі з підвищенням температури до класу B (130 C). Обмотка розрахована на клас F (155 C), що забезпечує резерв на додаткові втрати, пов’язані з роботою приводу зі змінною швидкістю і / або при вищій температурі навколишнього середовища і / або в умовах перевантаження при прямому пуску від мережі.
    Для роботи з частотним перетворювачем можливий тільки клас F / F.
  • Робота з частотним перетворювачем в стандартному виконанні.
    Для всіх пропонованих електродвигунів до 500 В можлива робота з частотним перетворювачем в стандартному виконанні — спеціальних опцій або серій Не потрібно (виняток — у 225-му типорозмірі й вище рекомендується ставити ізольований підшипник).
  • Глобальна платформа для електродвигунів.
    В основі конструкції наших електродвигунів використовується єдина глобальна платформа з однаковим зовнішнім виглядом для всіх низьковольтних електродвигунів, що відповідають стандарту IEC.
  • Можливість простого внесення модифікацій і установки допоміжних пристроїв.
    Наші електродвигуни можуть бути оснащені металевим кожухом вентилятора і центральним отвором на не приводній стороні вала, що дозволяє вносити прості модифікації та установку допоміжних пристроїв.

Замовити продукцію Siemens можна в нашому інтернет-магазині або в компанії «Монада» — офіційного партнера Сіменс за телефоном (061) 228-57-20

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.