Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Натяжная пружинная система ZRK | ZSL від CONTA-CLIP

Компанія CONTA-CLIP пропонує інноваційну програму натяжної пружинної системи для жив від мінімального поперечного перерізу 0,2 мм2 до 16 мм2 у вигляді прохідних клем і клем з захисним проводом, а також розподільчих клем, клем запобіжників, виконавчих елементів, датчиків, двигунів і клем для прямого монтажу. Верхнє з’єднання з натяжною пружиною забезпечує швидке підключення жорстких і гнучких проводів з наконечниками і без них. Для забезпечення максимальної механічної та електричної безпеки опорний контакт PE на клемах із захисним проводом має двосторонню конструкцію з можливістю безгвинтової фіксації на DIN-рейці.

Продуманий асортимент приладдя значно зменшує витрати на монтаж і зберігання. Вставні перемички ZQIі ZVQI забезпечують розподіл потенціалів горизонтальної або вертикальної площини. Всі ізоляційні матеріали цієї серії не містять шкідливих речовин і відповідають вимогам полум’язахисту V0 (негорючі матеріали) відповідно до UL 94.

Економія часу на розводку | Компактна конструкція
Благодаря компактної конструкції і верхньому приєднанню система з натяжними пружинами має серйозні переваги при виконанні розводки в обмежених умовах.

Великий розмір місця приєднання
Велике місце приєднання клем з натяжними пружинами ZRK | ZSL дозволяє швидко встановлювати жорсткі і гнучкі проводи з наконечниками та без них. Зазначене в документації розрахунковий поперечний перетин відноситься до приєднання гнучких жив з наконечником. Відповідно з цим також можливе підключення суцільних дротів наступного за розміром поперечного перерізу.

Ефективний і повний ассортімент
Прохідні клеми і клеми з захисним проводом для проводів з поперечним перетином від 2,5 мм2 до 4 мм2 поставляються для двопровідних, трьохпровідних і чотирьох провідних з’єднань. У поставляемий ассортимент входять як стандартні клеми, так і клеми з різними функціями, наприклад, клеми для запобіжників і ініціаторів, розподільчі клеми і клеми для прямого монтажу.

 

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.