Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

LuxorLiving – найпростіша система автоматизації будівель від Theben

Розумна домашня система – це звучить складно. Звучить як витрачання багато робочого часу бо незрозуміло як це все працює… Але тільки не з LUXORliving!

LUXORliving це розумна домашня система, яка є (практично) самозрозумілою. Легко використовувати і весело спробувати всі функції. І це не справедливо, якщо б так було лише для користувачів – інсталятору також сподобається встановлювати, програмувати та запускати систему 🙂

Користувацький інтерфейс (для Android та iOS) – LUXORplay

Програма для простого, безпечного та дуже зручного керування через смартфон або планшет що має інтерфейс українською та іншими мовами.

Інтерфейс для програмування – LUXORplug

Просте установочне програмне забезпечення від Theben. Спеціальні знання не потрібні!

Готовність до використання у 6 простих кроків

1. Початок проекту.
Заповніть основну інформацію: Назву проекту, адресу, інсталятора та інформацію про клієнта.

2. Створіть оболонку.
Творіть, будуйте, додавайте кімнати на поверхах та призначайте для них імена.

3. Інтегруйте пристрої.
Пристрої, що вже встановлені, можна імпортувати, ідентифікувати та визначити автоматично. Або ви можете створити список пристроїв у режимі офлайн.

4. Визначте функції.
Користуйтесь перетягуванням, щоб додати функції до пристроїв у кожній кімнаті. Це визначить, які пристрої контактують один з одним.

5. Програмуйте функції.
Ці функції можуть бути передані в будь-який час. Програмування проекту не обов’язково завершується програмуванням пристроїв

6. Підготуйте візуалізацію.
Файл з проектом передається в центр керування системою. Функції надзвичайно легко налаштувати за допомогою програми LUXORplay app.

Керування системою також легко інтегрується у популярний додаток iHouse та набуває додаткових переваг, наприклад, додається можливість голосового керування та ін.

Переваги:

  • KNX-сертифіковані компоненти, можливість налаштування в ETS
  • LuxorLiving – це сертифікована система KNX, яка може бути розширена та допомвнена у майбутньому.
  • LuxorLiving містить стільки KNX, скільки потрібно з мінімальним обсягом функцій
  • Простий запуск
  • Немає необхідності в ETS або фаховій ліцензії. Ніяких спеціальних знань – інтуітивно зрозумілий інтерфейс, безпечний та простий.
  • Гнучке підключення шини
  • LuxorLiving базується на шинній проводці, завдяки який освітлення, ролети, штори або інші функції, можуть бути призначені для кнопки за вашим вибором
  • Вільний вибір кнопки
  • LuxorLiving бінарні входи та кнопки інтерфейсів можуть бути використані для будь-якого перемикача. Обирайте серед Jung, Gira, Merten та ін.
  • Централізоване керування
  • Все працює довкола управління системою IP1. Якщо управління увімкнене, керування відбувається просто через LUXORplay та WLAN. Якщо вимкнене – то вимкнене. І ніхто не має доступу до функцій доступ до яких не повинен мати.
  • Знімний центр керування
  • Коли юезпека є найважливішим пріорітетом, вам просто не обійтися без LuxorLiving. Ви налаштовуєте LuxorLiving і простим рухом знімаєте центр керування. Зовнішній доступ повністю неможливий.
  • Індивідуальний сценарій
  • Налаштування освітлення та позицій рольставень можуть бути запрограмовані довільно та викликатися за необхідністю. Це дозволяє створювати окремі сцени.

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.