Запорожье: ул. Бульвар Парковый 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Днепр: ул. Ивана Акинфеева, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компания «Монада»

Поставка электрооборудования для промышленности, строительства, энергетики.

Поставки электрооборудования: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, и другие.

Legrand представляє нову серію освітлювальних приладів для промислових шаф

Група Legrand анонсує випуск оновленої серії освітлювальних приладів для промислових шаф. В основі пропозиції лежать світильники зі світлодіодними джерелами світла і механізмом як традиційного, так і автоматизованого включення. Всі нові продукти мають поворотне кріплення.

Нова серія включає освітлювальний прилад з можливістю магнітного кріплення. Цей пристрій також має датчик руху, що забезпечує автоматичне включення при появі людини та відкритті дверей. Завдяки світлодіодної технології джерело світла має низький рівень споживаної потужності та найвищу світлову віддачу. Таке рішення стане потрібним в ІТ-шафах коштом зручності установки та забезпечення безпеки. Пропозиція доповнює світильник з датчиком руху з вбудованою розеткою французької чи німецької стандарту, кріплення такого приладу здійснюється на гвинтах.

Більш економічний варіант з нової серії – світильник з вимикачем, монтаж якого здійснюється класичним способом на гвинти. Основу приладу складає LED-лампа, забезпечуючи освітленість від 610 лк на відстані до 450 мм до 60 лк при віддаленості на 1950 мм. Всі нові світлодіодні прилади поставляються з кабелем для підключення в комплекті. Завдяки відсутності ПРА світлодіодні прилади не створюють перешкод і можуть використовуватися в щитах автоматики.

В асортименті також залишається доступний світильник з розеткою і люмінесцентною лампою для звичайних НКУ.

Компанія “Монада” пропонує продукцію Legrand за низькими цінами. Більш детальну інформацію та замовити товар ви можете у нас в інтернет-магазині або за телефоном компанії Монада: (061) 228-57-20

Последние Новости

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.