Запорожье: ул. Бульвар Парковый 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Днепр: ул. Ивана Акинфеева, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компания «Монада»

Поставка электрооборудования для промышленности, строительства, энергетики.

Поставки электрооборудования: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, и другие.

Legrand – підлогові коробки, колони і міні-колони

Останні тренди в області офісного дизайну говорять про те, що можливості концепції Open Space не вичерпані до кінця. Для створення ергономічного, просторого і функціонального простору в будь-якому з видів приміщень фахівці Legrand пропонують нові універсальні рішення. Серію колон і міні-колон відрізняють високі технічні характеристики і нестандартні стилістичні можливості, а лінійку підлогових коробок, завдяки особливостям їх конструкції, можна застосовувати як для реновації комерційних і адміністративних будівель (офіси, готелі, ресторани, магазини та ін.), так і при будівництві нових об’єктів.

 

 

 

 

Нова серія колон і міні-колон Legrand включає в себе рішення типу Snap-On, які дозволяють розміщувати електроустановочні вироби (ЕУІ) серії Mosaic врівень з поверхнею кришки без використання супортів. Завдяки цій можливості рішення незамінне для приміщень з підвищеними вимогами до мінімальної видимості інженерних систем.

В універсальні колони та міні-колони, які також входять в серію, можуть бути інтегровані дизайнерські серії ЕУІ. мінімалістичний дизайн в поєднанні з різними варіантами колірних рішень, а також широкий вибір аксесуарів дозволяють зробити офісний інтер’єр не тільки функціональним, але і стилістично завершеним.

Фахівці Legrand подбали про те, щоб вибір типу колон і міні-колон був обумовлений виключно вимогами замовника до організації робочого простору, бо високі технічні характеристики залишаються незмінними для всіх рішень нової серії:

  • система фіксації електроустановочних виробів
    без використання супортів Snap-On і система без інструментального распорного механізму для колон
    Turn & Fix забезпечують швидкий і простий монтаж установки, а також дають можливість в будь-який момент легко
    розширити функціональність робочого місця;
  • система єдиного внутрішнього простору X-Core дозволяє підключати ЕУІ з двох сторін колони без необхідності свердлити розділову перегородку.

Все більш затребуваними стають гнучкі, модульні рішення для організації робочих місць. Нова серія підлогових коробок відрізняється сучасним мінімалістичним дизайном, що робить їх ідеальним рішенням для просторів, де пред’являються високі вимоги до естетики і мінімальної видимості інженерних систем.

У серії представлені 4 типи конструкції: стандартні, «врівень з підлогою», круглі і спрощені (рис. 2). Для бетонної підлоги розроблені
два види монтажних коробок: стандартна (глибина стяжки 65-90 мм) і універсальна (55-250 мм). Електровстановлювальне обладнання може розміщуватися в коробках нової серії як вертикально, так і горизонтально. Унікальність серії полягає в модульності конструкції,
яка складається з монтажної коробки, підстави з супортами, рамки з кришкою і декоративної панелі. Кожен з компонентів можна купувати окремо по мірі просування проекту, що дає ряд переваг як монтажникам і дизайнерам, так і кінцевим споживачам.

Так, конструкція дозволяє встановлювати кришки вже на етапі здачі об’єкта, відповідно ризик пошкодити їх в процесі чорнових робіт відсутній. При оновленні дизайну приміщення можна швидко, без додаткових монтажних робіт, змінити тип підлоги коробки (стандартної або «врівень з підлогою»), її колір і матеріал. Заміна рамки і кришки в разі необхідності проводиться без демонтажу підлоги коробки і ЕУІ. Швидка і проста установка коробок – ще одна перевага серії. Монтаж здійснюється за допомогою автоматичної системи фіксації зі спеціальними засувками без використання інструментів.

Сучасний офіс – це відкрите, технологічне і мобільний простір. Нова серія підлогових коробок, а також колон та міні-колон Legrand не тільки відповідає актуальним вимогам ринку, але і передбачає зміни підходів до організації офісного приміщення.

Компанія “Монада” пропонує продукцію Legrand за низькими цінами. Більш детальну інформацію та замовити товар ви можете у нас в інтернет-магазині або за телефоном компанії Монада: (061) 228-57-20

Последние Новости

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.