Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Контролери Siemens Simatic S7-300

Програмований логічний контролер SIMATIC S7-300 – призначений для побудови систем автоматизації низької і середньої ступені складності. Модульна конструкція контролера S7-300, робота з природним охолодженням, можливість застосування структур локального і розподіленого вводу-виводу, широкі комунікаційні можливості, безліч функцій, підтримуваних на рівні операційної системи, висока зручність експлуатації і обслуговування забезпечують можливість отримання оптимальних рішень для побудови систем автоматичного управління технологічними процесами в різних областях промислового виробництва.

Використання декількох типів центральних процесорів різної продуктивності, наявність широкої гами модулів вводу-виводу дискретних і аналогових сигналів, функціональних модулів і комунікаційних процесорів підвищує ефективність застосування контролерів SIMATIC S7-300

Програмовані контролери Siemens SIMATIC S7-300 мають модульну конструкцію і складаються з таких елементів:

  • Центральні процесори – Модуль центрального процесора (CPU). Залежно від складності завдання в контролерах можуть бути використані різні типи центральних процесорів, які відрізняються продуктивністю, розміром пам’яті, наявністю або відсутністю вбудованих входів-виходів і спеціальних функцій, кількістю і типом вбудованих комунікаційних інтерфейсів і т.д.
  • Блоки живлення – блоки живлення (PS), забезпечують живлення контролера від мережі змінного струму напругою 120/230 В або від джерела постійного струму напругою 24/48/60/110 В.
  • Сигнальні модулі SM – сигнальні модулі (SM), призначені для введення і виведення дискретних або аналогових сигналів з різними електричними і часовими параметрами.
  • Комунікаційні модулі – комунікаційні процесори (CP) забезпечують можливість підключення до мереж PROFIBUS, Industrial Ethernet, AS-Interface або організації зв’язку по PtP (point to point) інтерфейсу.
  • Функціональні модулі – функціональні модулі (FM), можуть самостійно вирішувати завдання автоматичного регулювання, позиціювання, обробки сигналів. Функціональні модулі забезпечені вбудованим мікропроцесором і виконують покладені на них функції навіть у разі відмови центрального процесора програмованого логічного контролера.
  • Інтерфейсні модулі – Інтерфейсні модулі (IM), забезпечують можливість підключення до базового блоку (стійка з CPU) стійок розширення введення-виведення. Програмовані контролери Siemens SIMATIC S7-300 дозволяють використовувати в своєму складі до 32 сигнальних і функціональних модулів, а також комунікаційних процесорів, розподілених по 4 монтажним стійок. Всі модулі працюють з природним охолодженням.

Області застосування

  • Системи керування машин спеціального призначення.
  • Системи керування текстильних машин.
  • Системи керування пакувальних машин.
  • Системи керування машинобудівного обладнання.
  • Системи керування обладнання для виробництва технічних засобів керування і електротехнічної апаратури.
  • Побудова систем автоматичного регулювання та позиціонування.
  • Системи керування вимірювальними установки та інші.

Центральні процесори Siemens S7-300C оснащені набором вбудованих входів і виходів, а також набором вбудованих функцій, що дозволяє застосовувати ці процесори в якості готових блоків керування.

Замовити продукцію Siemens можна в нашому інтернет-магазині або в компанії «Монада» — офіційного партнера Сіменс по телефону (061) 228-57-20

Каталоги Сименс

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.