Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Клеми Weidmuller в Україні

Weidmuller створює міцність і надійність передачі напруги від одного до іншого електротехнічного компоненту. Найслабші місця будь-якою зібраною схеми – це з’єднання проводів між собою, саме там, де тонко і тому рветься. Weidmuller вирішує саме ці питання, гарантує, що слабке стає сильним і тривалим за своїм експлуатаційного періоду експлуатації.

Weidmuller виробляє клеми, що базуються на чотирьох принципах:

PUSH IN – Новітня технологія дозволяє звести до мінімуму час, що витрачається на монтаж проводки. Пряма вставка забезпечує простоту поводження з провідниками будь-яких типів. Діаметр проводів від 0,13 до 10 кв.мм. PUSH IN Weidmuller – це сила, що створюється нажімной пружиною, виготовлена ​​з високоякісної кислототривкої нержавіючої сталі, яка впливає на провід. Пружина встановлена ​​в обоймі, яка при вставці автоматично відкривається. Ця випробувана система Weidmüller, в якій об’єднані механічні та електричні властивості, забезпечує високу швидкість монтажу і велике зусилля утримання провідника в затиску.

Технологія на основі пружинних затискачів Вайдмюллер універсальна і може бути застосована в контактних системах для з’єднання провідників всіх поширених типів. Властива їй фантастична гнучкість перетворює пружинний затиск в економічно ефективну альтернативну систему з’єднання. Діаметр проводів від 0,05 до 35 кв.мм. Система з пружинним затискачем Weidmuller працює так само, як і з гвинтовою кліткою. Пружинний затиск, виготовлений з високоякісної кислототривкої нержавіючої сталі, притискає провідник до струмової шині з оцинкованої міді. Струмова шина з обробленою поверхнею забезпечує контакт з незмінно низьким перехідним опором і високу корозійну стійкість.

Болтове з’єднання Вейдмюллер вельми економічно за ціною, безпечно і надійно. Його можна застосовувати в самих несприятливих умовах. Діаметр проводів від 10 до 300 кв.мм. Кабельні наконечники, обтиснуті до країв провідника, забезпечують надійність. Кабельні наконечники поміщають між шайбою і затятим кільцем болта. Зворотні сторони кабельних наконечників повинні розташовуватися один напроти одного. При затягуванні шестигранною гайки кабельні наконечники сплющуються і туляться один до одного, створюючи, таким чином, надійний контакт Weidmuller.

Гвинтове з’єднання Weidmuller просте в зверненні і це є її перевагою і універсальністю для проводів будь-якого діаметру і типу: від 0,05 до 240 кв.мм. Гвинт дозволяє поєднувати струмонесучі мідні частини і гвинт в клітці зі сталі. До шини кабель притискається гвинтом. Гвинтове з’єднання не вимагає обслуговування і володіє вібростійкістю.

Як офіційний дистриб’ютор продукції Weidmuller, компанія «Монада» здійснює оперативну поставку, надає гарантію виробника з усіма необхідними сертифікатами, забезпечує якісне технічне обслуговування.

Каталог Вейдмюллер

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.