Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

У запорізькій багатоповерхівці компанія Монада встановила індивідуальний тепловий пункт

Компанія «Монада» має значний досвід з проєктування, виготовлення, монтажу та налагодження автоматизованих індивідуальних теплових пунктів в багатоквартирних будинках. У жовтні 2017 року, команда наших кваліфікованих фахівців запустила черговий ІТП в г. Запоріжжя, вул. Тбіліська 9, і змонтувала балансувальні клапани для рівномірного розподілу теплового навантаження по кожному стояку.

Перед початком робіт, була поставлена ​​задача встигнути до початку опалювального сезону, щоб мешканці будинку відчули комфорт від регуляції теплопостачання та оцінили економічний ефект.

На етапі проєктування було прийнято рішення про віддалений управлінням ІТП: веденням архіву роботи, запис в пам’ять температур зовнішнього повітря, що подає трубопроводу, зворотного трубопроводу, потужності, протоку теплоносія. Індивідуальний тепловий пункт обладнали WEB шлюзом, що дозволило цим пристроєм віддалено, за допомогою звичайного комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет. Завдяки цьому рішенню з’являється можливість управління  установкою та оперативного реагування в будь-який момент часу. Так само ведення архіву роботи допомагає у визначенні максимально ефективного режиму опалення будинку з мінімальними витратами.

На індивідуальному тепловому пункті була встановлена ​​автоматика управління компанії Siemens, помпи з частотним регулюванням, і розбірний пластинчастий теплообмінник.

Якщо Вам потрібен індивідуальний тепловий пункт, Ви можете зателефонувати нам, ми запропонуємо найвигідніші умови. Компанія Монада завжди рада допомогти Вам з вирішенням завдань в області теплопостачання.

Наш сайт ІТП: http://itp.biz.ua/

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.