Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Інструмент для зняття ізоляції Weidmüller Stripax ULtimate XL

Чим краще знімати ізоляцію з проводів і який використовувати інструмент? Найчастіше в домашніх умовах ізоляцію намагаються прибрати за допомогою звичайного гострого леза, але це нерідко призводить до пошкодження кабелю. Якість буде відповідною навіть в разі, якщо користувач є висококваліфікованим фахівцем.

Асортимент продукції для зняття ізоляції і оболонки охоплює спектр виробів від інструментів зняття ізоляції для невеликих перетинів до інструментів для зняття оболонки для великого перерізу. Компанія «Монада», партнер Вайдмюллер, пропонує надійне і безпечне рішення – Stripax® ULtimate XL: новий інструмент для зачистки проводів перетином від 2,5 мм ² до 10 мм², який легко знімає ізоляцію з самих неподатливих проводів і кабелів.

Інструмент Stripax® ULtimate XL має функцію часткової зачистки ізоляції з проводів на 3 мм і 5 мм. Для якісного видалення товстої ізоляції, наприклад, з кабелів, які використовуються для датчиків і виконавчих механізмів, розташування нижніх ножів можна змінювати за допомогою спеціального гвинта, точно визначаючи товщину ізоляції.

Для спеціальних типів ізоляції, таких як тефлон, силікон і кептон, потрібне використання спеціальний інструментів для зачистки. Ці інструменти дозволяють виконувати зачистку дроту за допомогою вирубних лез.

Якщо Ви використовуєте стандартні кабелі, спеціальні кабелі для конкретного застосування або кабелі з великими перетинами і високими вимогами до ізоляції: комплект інструментів Weidmüller успішно впорається з великим спектром завдань по зачистці ізоляції.

Замовити інструмент для зняття ізоляції Weidmueller Stripax® ULtimate XL Ви можете в компанії «Монада» в нашому офісі або за телефоном – (061) 228-57-20.

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.