Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Фотореле LUNA 110 plus і LUNA 127 star S від компанії Theben

Компанія Theben пропонує фотореле моделі LUNA 110 plus AL / EL з виносним на кронштейні та врізними датчиками. А також фотореле LUNA 127 star S зі вбудованим датчиком, прийшли на зміну моделі LUNA 110, LUNA 127 star і LUNA 128 star. Нові модифікації оптимізовані для комутації LED-ламп з їх високими пусковими струмами. Крім того, нові моделі відповідають Директиві RoHS 2001/65 / EU, оскільки вони виготовляються без використання сульфіду кадмію (CdS).

Основні характеристики нових фотореле LUNA 127 star S:

  • Широкий діапазон освітленості: від 2 до 2000 lux
  • Універсальність: налаштовуються затримки включення і відключення для різних застосувань: вуличне освітлення, рекламні вивіски, вітрини, управління шторами / жалюзі і т. д.
  • Зручне налаштування: вільно налаштовується поріг спрацьовування освітленості, який можна змінювати, не відкриваючи пристрій, за допомогою потенціометрів; функція автонастройки порога по освітленості
  • Ідеально для комутації LED ламп: до 600В LED-ламп
  • Проста і швидка установка: завдяки кришці з фіксацією, просторому клемних відсіку і вводів кабелю знизу і ззаду.
  • Проста установка: настінний монтаж з використанням допоміжних пристроїв. Монтажна панель LUNAstar або установка на щоглі за допомогою кріплення на щоглу.
  • Практичні настройки: діапазони вимірювань 2 – 100 lux / 100 – 2000 lux, таймер, функція Тест, встановлений поріг по освітленості 15 lux (заводська настройка).

Основні настройки фотореле LUNA 110 plusAL / EL:

  • Просте налаштування: потенціометрами на корпусі приладу з діапазоном від 2 до 50000 lux.
  • Універсальне використання: налаштовуються затримки включення і відключення (0-20 хв) для різних застосувань в приватному і громадському секторах: вуличне освітлення, рекламні вивіски, вітрини, управління шторами / жалюзі й т. д.
  • Ідеально для комутації LED ламп: до 600 Вт LED-ламп
  • Гнучкість і безпека: датчик врізного монтажу стійкий до ударів і має клас захисту IP66; датчик на кронштейні зі ступенем захисту IP55

Якщо у вас виникли труднощі у виборі фотореле Theben, зверніться до фахівців компанії “Монада”, і ми допоможемо підібрати оптимальне фотореле виходячи з ваших технічних умов.

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.