Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Датчик полум’я Siemens QRA

Siemens презентували датчики полум’я QRA які призначені для контролю горіння полум’я газу або рідкого палива, а також для перевірки жовтого і синього полум’я і наявності іскри підпалу.

Датчики полум’я розроблені для використання разом з автоматами горіння Siemens для контролю горіння полум’я газу або рідкого палива.

Датчики полум’я QRA2 … Металізований пластмасовий корпус запобігає утворенню статичних зарядів, створюваних потоком повітря вентилятора що працює і встановлюється безпосередньо на пальнику. Датчики можуть поставлятися з і без кріплення фланця і затиску.

 

 

 

Датчики полум’я QRA10 … Литий алюмінієвий корпус з 1 дюймової монтажної муфтою (D) і можливістю підведення повітря що охолоджує. Корпус датчика має байонетний фітинг, який дозволяє закріпити його або безпосередньо на дюймової монтажної муфти або на скляному тримачі AGG06. 1-дюймову монтажну муфту можна пригвинтити до переглядової трубки або до кульової голівки AGG07. Кабельний сальник Pg можна зняти та замінити, якщо потрібно використовувати інший кабель датчика полум’я.

Замовити продукцію Siemens можна в нашому інтернет-магазині або в компанії “Монада” – офіційного партнера Сіменс за телефоном (061) 228-57-20

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.