Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Conta-Clip: Натискна пружинна система FRK | FSL

CONTA-CLIP пропонує інноваційну програму сполучних елементів з натискними пружинами. Вони можуть використовуватися для жил від мінімального поперечного перерізу 0,2 мм 2 і до 4 мм 2 і поставляються у вигляді самих різних конструкцій, від прохідних клем і клем з захисним проводом до розділових клем, клем запобіжників і настановних клем.


Ця система дозволяє реалізувати безліч з’єднань з мінімальними витратами на необхідне приладдя. Верхнє з’єднання з натискною пружиною забезпечує швидке приєднання жорстких і гнучких проводів з наконечниками і без них. Продуманий асортимент приладдя значно зменшує витрати на монтаж і зберігання. різні комбінації розподілу потенціалів реалізуються за допомогою вставною системою розподілу потенціалів FQI. CONTA-CLIP використовує для цієї серії НЕ містять шкідливих речовин ізоляційні матеріали, відповідні вимогам захисту від полум’я V0 (негорючі матеріали) відповідно до UL 94.


Як і у всіх клемах із захисним проводом компанії CONTA-CLIP, в клемах серії FSL контакт з DIN-рейкою можливий з обох сторін. Як і у всій серії FSL, контактна опора і Струмовідна шина складаються з єдиного мідного елемента. Така конструкція з використанням великої кількості міді забезпечує низьке перехідний опір і високу надійність пружної контактної опори з захисним проводом.

Підключення без інструментів

Значно менше зусилля при вставці, яке потрібно при використанні вставних сполучних елементів FRK, дозволяє легко і швидко вставляти жорсткі та гнучкі жили з наконечниками. Зазначене в документації розрахункове поперечний переріз належить до приєднання гнучких жив з наконечником. Відповідно цим також можливо під’єднання суцільних дротів наступного за розміром поперечного перерізу.

Розблокування та від’єднання

Для натискання на пружину з метою від’єднання жили або для під’єднання гнучкого проводу без наконечника достатньою звичайної викрутки

Система перемичок

Завдяки подвійному поперечному каналу можливо з’єднання будь-якої кількості клем за допомогою двоконтактних перемичок FQI … / 2.

Розподіл потенціалів

Перемички можуть мати від 2 до 10 контактів. В разі застосування стандартних клем з розрахунковим поперечним перетином 1,5 мм2, 2,5 мм2 і 4 мм2 два потенціалу можна провести по обох поперечним сполучним каналам.

З’єднання з пропусками

Пропуск рядних клем забезпечується видаленням окремих контактних елементів. пластмасова ізоляція перемички дозволяє точно позначити віддалені контактні елементи.

Живлення для проводів малого поперечного перерізу

Клеми з натискною пружиною можуть використовуватися для подачі живлення на дроти зменшеного поперечного перетину, для чого використовуються стандартні перемички. Система перемичок FQI розрахована на роботу з номінальною напругою і струмом.

Маркування

Однозначне, швидке та якісне маркування забезпечується системами маркування PMC SB, PMC BSTR та MC. Рядні клеми мають до чотирьох маркувальних каналів.

Особливі можливості маркування

На багаторівневих клемах крім стандартного місця в корпусі також є можливість виконання однозначного маркування за допомогою маркувального адаптера FBA, причому навіть в уже підключеному стані! Вставною адаптер FBA встановлюється по центру корпусу клеми.

Ефективний і повний асортимент

Прохідні клеми та клеми з захисним проводом для проводів з поперечним перерізом 1,5 мм2 , 2,5 мм2 і 4 мм2 поставляються для двопровідних, трьохпровідних і чотирьох провідних з’єднань. стандартні прохідні клеми для поперечного перерізу 1,5 мм2 , 2,5 мм2 і 4 мм2 мають два канали для перемичок. У поставляємий асортимент входять як стандартні клеми, так і клеми з різними функціями, наприклад, клеми для запобіжників і ініціаторів, розділові та установчі клеми.

Компанія Монада, офіційний дистриб’ютор CONTA-CLIP, пропонує великий вибір електротехнічного обладнання з доставкою по Україні в інтернет-магазині “Електротехніка“. У нас найнижчі ціни та офіційна гарантія на продукцію Конта-Кліп. Тел. (061) 228-57-20 (багатоканальний).

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.