Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Контролери серії Albatros від компанії Siemens

Контролери Сіменс Альбатрос – це погодозалежні контролери з фіксованою логікою для автоматизації котелень (контролери Siemens RVA) і індивідуальних теплових пунктів (контролери Siemens RVD). Вони застосовуються на підставі типів установки (додатків). Система управління розширюється об’єднанням декількох контролерів по закритій шині LPB.

Siemens Albatros RVA

Контролери RVA призначені для управління котлом і зоною опалення з обігрівом води. Siemens RVA вважаються контролерами, які використовуються в установці на водні джерела тепла з одноступеневим пальником зарядною помпою теплої води (ТВ), або перепускним клапаном однієї зоною опалення з циркуляційною помпою і змішувачем з приводом керованим по трьох точкам або тільки з помпою Котел і опалювальна зона регулюється за допомогою зовнішнього компенсаційного управління. Обігрів гарячої води залежить від температури води в резервуарі та програми часу.

RVA 46.531 Контролер для управління контуром опалення та ГВП

RVA 63.242 Контролер для управління котлом, контуром опалення і ГВП

RVA 63.280 Контролер для управління котлом, контуром опалення і ГВП

RVA 43.222 Контролер для управління котлом і каскадом котлів

Siemens RVD

Контролери RVD призначені для керування тепловими пунктами підключеними до центрального теплопостачання, опалення приміщень та ГВП з прямим нагрівом або накопичувальним баком. Містить до 28 запрограмованих типів систем.

Siemens RVD100

Призначені для управління індивідуальними тепловими пунктами, підключеними до центрального теплопостачання, опалення приміщень та ГВП.

• RVD120-С – 3 типи запрограмованих систем оптимізований для управління температурою в зворотній магістралі центрального теплопостачання.

• RVD140-C – 8 типів запрограмованих систем, сонячний колектор в контурі ГВП, електронагрівач в контурі ГВП, функція перезаповнення.

Контролери RVD125 / 109, 145/109 є OEM-версіями контролерів, що поставляються без клемників і інструкцій по установці. Інших відмінностей немає.

Siemens RVD200

Багатофункціональні контролери для використання в центральних теплових пунктах (ЦТП) і індивідуальних теплових пунктів (ІТП) з комунікацією по протоколу LPB і ModBus.

• RVD250-C – для одного контуру опалення і центрального теплопостачання в системах з прямим нагрівом або накопичувальним баком. 28 запрограмованих типів систем

• RVD260-C – для управління двома контурами опалення та центрального теплопостачання в системах з прямим нагрівом або накопичувальним баком. 14 запрограмованих типів систем

У складах компанії «Монада» є контролери для індивідуальних теплових пунктів. Щоб докладніше дізнатися про контролерів Siemens, зв’яжіться з нашими менеджерами телефоном: (061) 228-57-20.

Замовити продукцію Siemens можна в нашому інтернет-магазині або в компанії «Монада» – офіційного партнера Сіменс за телефоном (061) 228-57-20

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.