Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Модульні контактори ABB ESB

Компанія “Монада“, офіційний партнер компанії АББ пропонує широкий асортимент встановлюються на DIN рейці пристроїв, для управління і захисту обладнання. Модульні контактори ESB ідеально підходять для застосування на ринку рішень для житлового сектора, промисловості та будівництва.

Коротко про головне:

Безшумна котушка постійного струму відсутність шуму і вібрацій при роботі, дозволить забезпечити тишу і спокій в приміщенні Живлення ланцюга управління напругою змінного або постійного струму Мале споживання електроенергії економія витрат на експлуатацію обладнання Інтегрований захист від перенапруги та недотримання полярності Модульні контактори ESB призначені для використання в щитах, спільно з модульними компонентами, що встановлюються на DIN-рейці. Котушка постійного струму, що застосовується в ESB, виключає вібрації при роботі зі змінним струмом і забезпечує значні переваги, такі як, комфорт, тишу і спокій, що дуже важливо для офісів, лікарень і будь-яких місць проживання людей.

Застосування управління електроенергією і системами відмикання дверей Управління електроенергією в номерах готелів і системами відмикання дверей з картками-ключами. ESB20 в комбінації з реле часу з затримкою на відключення CT-AHD Картка-ключ DS262 S201 В сучасному світі дуже швидко зростає число будівель, де знаходять застосування автоматичні системи керування дверима, кондиціонуванням повітря і пристроями, що вимагають великих енерговитрат. Якщо всередині готельних номерів людей немає, подача електроживлення повинна бути відключена, при цьому, коли людина входить в номер, електроживлення повинно бути включено. В такому випадку контактор ESB виконує функцію віддаленого управління і включає подачу електроживлення в номер. Управління кондиціонуванням повітря ESB24 … ESB63 в комбінації з автоматом захисту електродвигуна серії MS … Система з ручним або віддаленим керуванням В даному прикладі, основна функція контакторів ESB24 – ESB63, встановлених в готелі це управління потужними нагрівальними приладами або системами кондиціонування повітря, що використовують великі вентилятори. Застосування таких установок, пов’язане, в основному, з управлінням електродвигунами категорія застосування АС3. Захист установки і двигуна може бути реалізована за допомогою установки в ланцюзі живлення автомата захисту електродвигуна серії MS … Сигнал старт / стоп ESB24 … ESB63

Управління системами вентиляції Система забезпечення вентиляції у ванних і туалетних кімнатах. До багатьох житлові та громадські зони, в туалетні та душові кімнати дуже важливо подавати свіже і чисте повітря. Для вирішення цього завдання, в системах вентиляції використовуються потужні вентилятори з трифазними двигунами Управління пожежною сигналізацією і аварійним освітленням Сигнал на котушку ESB з панелі управління ESB24 … ESB63 (категорія застосування АС3), управління якими може здійснюватися за допомогою контакторів ESB24.ESB63. Надійно захистити таку установку можливо за допомогою застосування автомата захисту електродвигуна серії MS … Головне пристрій системи безпеки посилає сигнал на ESB ESB24 для дистанційного керування аварійним освітленням На схемі один з варіантів управління аварійним освітленням. Основне завдання полягає в тому, щоб перемикнути основне електроживлення на аварійне освітлення за допомогою дистанційного керування від системи забезпечення безпеки.

Застосування

Управління тепловими помпами Контактори ESB40.ESB63 оптимально використовувати в комбінації з пристроями лінійного захисту для управління і захисту теплових помп. ESB40 … ESB63 теплова помпа Теплові помпи все частіше застосовуються в установках торгових і житлових будівель. Для управління цими потужними системами в основному застосовують 4-полюсні контактори ESB, при цьому електродвигуни в таких установках відрізняються від стандартних вищими пусковими струмами.

Управління освітленням Модульні контактори з безшумними котушками постійного струму це пристрої ідеально підходять для управління освітленням. Залежно від розмірів кімнати та кількості ламп можуть ESB20 … ESB63 для управління живленням ламп бути використані різні типорозміри контакторів ESB і варіанти виконання. Правильний вибір контактора дуже важливий, бо при включенні ламп виникають викиди струму, які можуть викликати руйнування контактних груп, і як наслідок вихід контактора з ладу. Використовуйте таблицю в кінці каталогу для вибору контактора з урахуванням максимальної кількості ламп на полюс. Управління лампами ESB Лампи У конференц-залах, торгових центрах і громадських будівлях дуже часто використовується велика кількість ліній живлення ламп, управління якими, з метою економії коштів, можна здійснювати багатополюсними контакторами. Компанія АББ пропонує великий вибір контакторів ESB з різними варіантами замикаючих і спорогенезів контактів. Ця перевага дозволяє клієнтам підходити до розробки рішення найбільш гнучко, і зменшити витрати на проєктування і реалізацію проєкту.

Правильно вибрати конактор АББ допоможуть фахівці компанії «Монада» за телефонами: (061) 228-57-20 (багатоканальний); (044) 392-19-01

Джерело: Компанія АББ

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.